Sunday, April 14, 2013

Randomness.


Assalammualaikum. Salam Sejahtera.


Cuti dua minggu dh nak habis. Tak sampai lg sehari maka habis la cuti. Oh cepatnya masa terbang. Isnin, 15 April 2013 secara rasminya mula dh sem baru. Maka dgn itu, tak ada lg masa utk bersenang lenang di rumah, di depan laptop, di depan tv, di dapur, mahu pun di laman rumah yg tak berapa nk laman. Lepas nie dh tak bole la bosan-bosan tak ade motif pegi dapur bukak peti ais lg. Eh ? Hahaha ;p

Sepanjang cuti dua minggu mmg tak ada pegi mana-mana. Duduk terperap dlm rumah mcm katak bawah tempurung katanye. Sampai org kecoh-kecoh psl perang bendera parti kt luar tp aku belum nampak-nampak lg "perang" yg digembar-gemburkan itu. Haaa nampak anak dara sgt menyorok dlm rumah. Hahaha. Mmg cuti dua minggu dimanfaatkan dgn berehat dan menghabiskan masa sepenuhnya kt rumah. Mmg rehat sakan baq hang. Tidur terlebih dr cukup. Ohh bahagianyeewwww ~ ;p



Disebabkan sem baru dh nk start, maka banyak benda nk kene settle hari nie sebelum Isnin. Cuti 2minggu dan skrg br terhegeh-hegeh, kelam-kabut ayam nk buat semua benda. Buat kerja last minutes sbb tu selalu kena marah dgn mak. Yeeaaayy (--")

Dah start sem br nnt, mula la huru-hara, kelam-kabut, terkejar-kejar semuanya la. Haa gituu. Hahaha.. Semoga sem baru akan jadi lebih baik dr sem sebelum ni. Dan semoga semua urusan dipermudahkan, semoga tanggungjawab dan kerja yg diberi dpt dilaksanakan dgn sempurna. Insyaallah. Aminnn ~ :)

Sebagai penutup utk para pembaca yg tersayang. waahh gitewww. Ada ke masalahnye skrg nie ? K syok sendiri. Tak kira apa pun iolss ttp nk bg . Tenenene ~




Konon lagu berkesinambungan dgn tajuk entry. Padahal tak ade kaitan langsung. Aku pny entry random-tak-berapa-randam-dan-tak-awesome. Haaa mampu ? Hahaha. ;p


Ok byee ~


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...