Sunday, February 17, 2013

Aviator Camp 2013



Assalammualaikum dan hi there. Eh ?


Seminggu dah semua students AMC atau dlm kata lain Aviation Management College bercuti dan esok akan bermula semula kehidupan sbg seorang pelajar secara rasminya. Cuti seminggu nie mmg cuti semua. Lagi-lagi bila kesemua assignment dh selamat dihantar. Nikmatnya seperti dh habis final. Gituu. Lecturers baca, kantoii tak study. Kbaaii. :p

Tapi sekarang tak nak cerita pasal cuti, kita nk cerita pasal aktiviti selepas cuti. Ok seperti yg dh diketahui oleh semua students AMC yg tercinta, hujung minggu hadapan kita akan ada camping. yes camping ! yeaaayy. excited eh ?? eheemm ehemm ~



Perkhemahan akan diadakan pada 23 Feb - 24 Feb 2013 yakni Sabtu dan Ahad ( 2 Hari 1 Malam ) bertempat di Sungai Congkak, Hulu Langat, Selangor.. Setiap pelajar akan dikenakan bayaran sebanyak RM50. Makanan dan minuman disediakan sepenuhnya oleh pihak penganjur. Makan bkn 2 -3 kali shj okeyh kwn-kwn. lebih drpd tu. Jadi, tak perlu risau. Oh ye, transportation juga disediakan. So tak ada masalah atau isu pengangkutan bg mereka yg tak ada pengangkutan. Kenderaan disediakan utk semua dan kita semua bergerak sama-sama dr kolej ke lokasi perkhemahan.

Sepanjang seminggu aku buat promotion kt kolej tu, soalan yg paling banyak diterima ialah, "apa aktiviti kt sana ?" " kita buat ape je kt sana ?" dan yg sama waktu dgnnya. Aktiviti-aktiviti ada la SURPRISE SURPRISE boyfirends and girlfriends.. Aktiviti akan diberitahu pada hari dan tempat kejadian. Apa yg aku boleh ckp, aktiviti ialah hiburan dan mereka-mereka yg sgt sukakn aktiviti luar, adventure, mencabar dan yg seangkatan dgnnya ada la amat disaran utk join. Excited much ? *cough* Waahhh gituuu. :D

Mengikut perancangan awal, kita semua akan "camp" di Kem Rimba Ria dan kita akan tidur di dorm. Malanganya, disebabkan hal-hal yg tak dpt dielakkan lokasi terpaksa ditukar. Tukar pun dkt sebelah je la. Dimana kita akan bercamping di tapak perkhemahan yg mana dikhaskan utk kita semua sahaja. tak ada perkongsian dgn mana-mana sekolah mahupun orang luar lain yg turut buat camping kt sana. VVIP sgt kan uolss ? HAHA ;p

Lokasi tapak perkhemahan betul-betul bersebelahan dgn sungai yg sgt jernih. Dan dan dan yg paling excited kita tak tidur dorm tp kita akan tidur dlm khemah. Haaaa br la fefeelings camping yg sebenar kannzz. So kita tak malang la, kita sgt beruntung la. yippieess ~ Special utk korang semua, meh kita jamah mata korang semua dgn beberapa gambar lokasi. So that korang bole dpt feeling, mood ckit ...


I can see the "sungai".. Eh ? XD


gambar mmg sengaja size XXL. nk bg korang tgk sungai tuuhhh. lalala :P

Esok 18 Februari 2013 ada la hari last utk registration bersama bayaran deposit. Full payment masih bole dibuat pada 20 Feb 2013. Tapi make sure korang dh byr deposit la sblm 20 Feb tu, kalau tak maaf abang, adik dan kakak. Tempat ada la terhad kpd 50 orang SAHAJA. skrg tempat yg available pun dh tak banyak. so siapa cepat dia yg dpt tempat. siapa lambat dia tak dpt. kalau korang betul-betul nk join camping nie, cepat-cepat register dan buat bayaran. Kaunter registration dibuka dr pg sampai ptg setiap hari. Apa yg aku bole ckp, siapa yg join camping nie akan ada kelebihan utk korang. apa dia ? Jgn tanya aku. HAHAHA. XD

So let join this camping, have fun together and enjoy the beauty of nature. :D

Ok byee ~
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...