Sunday, December 9, 2012

Pengalaman Baru ~



Heloo readers..


Sekarang dh start sem baru. Lebih kurang 2 minggu sem baru dh mula. result sem lps alhamdulillah. syukur sgt-sgt. banyak mana kita usaha banyak itu la hasilnya yg kita dpt. Dan sepanjang 2 minggu sejak bermula sem baru nie mmg sgt busy, tak mcm sem lps. sem lps lebih relax.

Sehari sebelum junior registration, aku dh kene balik Bangi. memandangkan hostel belum buka, so terpaksa tumpang tidur rumah senior. mst korg mcm " alaa rumah Kajang je. kolej kt Bangi. ape kes tidur hostel ." kan kan kan ? tau dh. dh ramai sgt ckp mcm tu dgn aku. jawapan dr aku simple, tak ada transportation dan awal pagi buta aku dh kene menepek kt kolej sbb kne buat keje utk junior registration. gigih sgt uolss.

This is my very first time experienced. memenatkan sgt tp sgt menyeronokkan jgk. :D berpeluang utk jumpa ramai org, kenal ramai org dan dan merapatkan ukhuwah dgn mereka yg lain yg selama nie nmpk muka je kat kolej tp tak pernah bertegur sapa. haa kan best tu dpt tambah kawan br. gitewww. hahaha :P

Hakak dan abamm SRC / seniors.
Orientation dan registration pelajar intake baru di-handle oleh SRC kolej.. dan mereka-mereka diatas ialah SRC yg senior laa.. dan mereka juga sgt baik lg maness. sgt senang bekerjasama dgn setiap dr mereka.. i'm blessed ~ :D

Sedang mereka sibuk bertungkus lumus meng-handle pelajar baru, kami dgn bantuan supporter SRC pula sibuk menguruskan utk senior regsitration pd sebelah tgh harinya.



Selesai registration dan orientation, lega mmg lega.. untuk bulan nie ade 2 big events yg perlu diuruskan.. aaahhh ~ skrg mmg tgh sibuk sgt dgn kerja-kerja promotion. pg sampai ke ptg mmg muka aku ade je kt kolej tu. heh ~ bila dh banyak keje nie mula la stress. skrg pon gastrik mcm makin menjadi-jadi. mungkin sbb timing mkn lari ckit.. dh penat selera mkn mmg lari. errr. semoga Allah permudahkan segalanya, semoga semuanya berjalan lancar seperti apa yg dirancang dan semoga Allah beri kekuatan. aminnnn ~


mood : nak makan icecream T.T


Ok byee ~
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...