Wednesday, December 12, 2012

All About AMC Annual Dinner 2012 ~



Heloo ..


Setiap tahun AMC akan mengadakan majlis makan malam utk semua warga AMC, dalam kata lain ialah AMC Annual Dinner. Setiap tahun bermacam-macam tema yang diketengahkan sbg penyeri dan bg memeriahkan lg majlis makan malam yg dilangsungkan. Tahun ini juga tidak dibiarkan berlalu begitu shj tanpa mengadakan annual dinner. yippiieee ! :D



Dengan mengetengahkan tema "Arabian and Traditional Night" utk majlis makan malam pd tahun ini, majlis bakal berlangsung pada 21 Dec 2012 bertempat di Bangi Golf Club House. yurp. tinggal beberapa hari je lg sblm berlangsungnya majlis. korang dah register ? kalau belum, cepat cepat laju laju daftarkan diri sblm 17 Dec 2012. tinggal berapa hari je lg sblm tamat tarikh utk registration dan payment. kaunter registration dan payment dibuka setiap hari dr pg sampai petang. what what whatchuu waiting for ?? korang hanya perlu bayar sebanyak RM20 sahaja. makan dkt club house dan makanan dihidangkan atas meja. berbaloikan ? lemme tell u, tmpt lain paling murah student akn dicharge RM50 dan makan dkt Dewan Makan je. siapa lg untung skrg ? haaaa haaaa ~

Memandangkan kita dh ada DUA tema utk annual dinner yg bakal berlangsung next week, aku rasa pakaian, outfit or watsoever tak menjadi masalah besar skrg. Pihak SRC dan kolej tak nak membebankan pelajar dan ktorg cuma nak semua org  bergembira, enjoy dan menikmati malam tu. dan kalau korang masih tak punya apa-apa yg boleh dipakai utk mengikut tema pd malam itu, korg bole berpakaian formal. easy eh ? so ape yg difikirkan lg kengkawans ? mari la mendaftarkan diri. tehehehe :D

Annual dinner akn bermula dr pukul 0745malam sehingga 1115 malam. pelbagai acara, aktiviti yg telah disusun dan dirangka sepanjang berlangsungnya majlis. Majlis akan dimeriahkan dgn persembahan-persembahan yg sgt mengujakan. Selain tu, pelbagai kategori anugerah disediakan. Antaranya ialah dean list award, most active students, most active club, and etc. Mana tau malam tu malam bertuah korang, korang menang lucky draw dan mana tau pakaian korang yg paling outstanding, meletopss lg kevavoom korg dpt Anugerah Best Dress. tuah ayam nmpk dikaki, tuah manusia tak siapa yg tahu. gituu. XD

Banyak lg anugerah yg dh disediakan. kalau nk tau ape lg kategori-kategori yg ada, korang semua wajib la join annual dinner yg bakal berlangsung minggu depan. yess minggu depan uolsss minggu depan. on Friday !!  *histeria* so jgn tggu tggu lg. layout meja dh keluar klau nk pilih meja masih boleh, siapa lambat tak dpt pilih meja. INI SERIUS ! counter registration dibuka SETIAP HARI dr PAGI - PETANG. RM20 sahaja !

Kalau bukan kita yg support aktiviti kolej siapa lg yg nk support. tambahan lg, bila masa lg kita boleh dapat semua ni kalau bukan masa zaman belajar. yess korg bole ckp nnt dh kerja pn akan ade annual dinner and so on tp zaman belajar dan zaman bekerja sgt berbeza. TOTALLY ! bila kita dh tinggalkan semua nie br kita akn terasa. ;)


Ok byeee ~





Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...