Tuesday, March 26, 2013

Semesta November 2012



Assalammualaikum. Salam Sejahtera. Hello there *kenyit mata*


Sebenarnye aku dh lupa akan kewujudan blog nie. tp kewujudan blog telah diingatkan oleh housemate aku tgh hari. Secara tiba-tiba dan tidak semena-mena beliau bertanyakn " dh tak update blog ke ? dh berhenti tulis blog ke ? " .. Dan aku " Eh ? blog ? ape tu ? aku penah ade eh ? " k tu tipuuu dan tak kelakar langsung. Kbaaaiii ~

Hari nie iolss happy sgt dan berasa sgt bebaaaassss ! wooooowwww ~ Kenapa ? Sebab pg td secara rasminye aku telah menamatkan Peperiksaan Akhir Semesta Nov 2012. Sedang rakan - rakan lain masih lg bertungkus lumus meneruskan perjuangan yang masih tersisa, daku kini bebas *lompat bintang gaya bebas* gitewwww ~ ;p

Minggu depan maka bermula la cuti semesta walaupn 2 minggu jerrr. Untung dpt cuti 2 minggu drpd tak ade langsung. Tp tetap tak puas hati sbb adek aku cuti dua bulan. ini tidak adil tidaaakk adil bg kuuuu ~ Heh. Benda yg paling menerujakan adrenalin bila cuti semesta ialah merangka aktiviti bersama kawan-kawan. Yippieess yeeaaaayyyy ~ *claphands* Daripada sebelum final lg dh rangka mcm-mcm. Jadual aku dh penuh dh. nampak tahap keterujaan dan semangat ktorg semua duk rangka-rangka aktiviti. Aktiviti-aktiviti harus la dirangka dan dilaksanakan sebelum housemate dan rakan-rakan lain pulang ke kampung halaman. Aku tak payah nk kampung halaman sgt la, rumah Kajang je pun. Cuti 2 minggu tu hari-hari nk dtg kolej pon tak ade masalah nokss. -.-"

Cuti 2 minggu nie jgk akan dimanfaatkan dgn berusaha utk mengkhatamkan kesemua novel yg telah berjaya di borong di kedai-kedai buku, dan movies yg telah berjaya didownload dan di-copy drpd rakan-rakan yg baik lg murah hati. gitewww. Mohon semua perancangan berjalan seperti direncanakan. Amboiii ~ Tenene ;p

Tehehehe ~ ;)





Ok byee ~
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...