Tuesday, November 13, 2012

Untuk 3 Hari.


Heloo readers..

Hari tu blogwalking. then singgah blog Gulai Tempoyak Ikan Patin. dan kebetulan masa tu owner blog sedang buat promotion. promotion ? bole ckp mcm nie ? hahaha. promotion ape ? promotion letak link blog dkt slider blog dia. waahhh waahh. dan dgn tidak membuang masa lg, kita harus laa grab peluang keemasan yg ada depan laptop ini. errks ~

Aku ingat dah tak sempat. rupanya sempat. hari nie singgah blog Muez lg dan tiba-tiba terperasan satu gambar yg mcm kenal kt slider tu. hahaha. ;p


tenenenene ~



Dgn cara nie boleh la tolong promote belog yg tak seberapa ini. sobsobs ~ walaupun hanya utk tiga hari.. okay la tu dr tak ade pape kaannnnzzz. haaaaa.  thank you Meuz. :)

aku suka singgah belog Gulai Tempoyak Ikan Patin nie sbb bila singgah tgk header mst rasa lapar. eh ? hehehe ~ dan sbb penulisan yg sgt simple lg menarik. dan header blog aku nie pon die yg tolong buatkan. hehe. thank u Meuz ;) . *sambung tgk running man*


** promosi sampai esk. lepas nie dia nk tuka dh link. cpt la pergi terjah sblm terlmbt ;)


Ok byee ~
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...